User Tools

Site Tools


futsal:kilo_if

Etusivulle

Futsal / Kilo IF

Kilon sisäinen pelailu

Kaikki noin 4. - 6. divisioonan tasoiset (kilolaiset, muut ja seurattomatkin) ovat tervetulleita pelaamaan harjoitusvuoroillemme (paremmatkin, jos ovat jäseniä): http://deep.kapsi.fi/kiloif/dokuwiki/doku.php?id=treenit:futsal Näitä on toivottavaa mainostaa vaikka muille seuroille, jotta saataisiin varmasti aina sopivasti vaihtomiehiä.

(Jos olet kovin epävarma tasostasi, ilmoittaudu ensin varamieheksi ja käy kutsuttaessa kokeilemassa, ennen kuin harkitset vakiomiespaikan ostamista. Varamiehille peli on aina ilmaista ja heille on melkein joka viikko tullut kutsuja joillekin vuoroista. Terminologiasta huolimatta samantasoiset naisetkin ovat erittäin tervetulleita.)

Sen sijaan alla puhutaan virallisista futsal-joukkueistamme.

Futsal-joukkueet

Kaudella 2022-2023 Kilo IF:llä on kaksi joukkuetta Nelosessa (Kilo IF/3 ja Kilo IF/FS). Kilo IF/3 putosi edellisen kauden päätteeksi Kolmosesta Neloseen, kun taas Kilo IF/FS on otti tarjotun paikan vastaan Nelosessa, vaikka edellisen kauden sarjasijoitus ei nousua olisikaan edellyttänyt.

Futsal Nelonen: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/FM4!etefs2223/tables

Aikaisempina vuosina Kilo on pelannut divareissa 2.-5. Jos olet sisäisessä futsalissamme (ks. yltä) noin paremman puoliskon tasoa, voit ilmoittautua Jarnolle (Jarno Piik, etunimi.sukunimi@gmail.com) Kilo IF/3:een (vaihtoehtoisesti Henrik Heino tai Antti Ahrelma) tai Kilo IF/FS:ään Juha Palinille jussi.palin(@)gmail.com

Useimpien siis kannattaa ensin testata tasonsa sisäisessä futsalissamme, elleivät tiedä tasoaan (kuten osa aiemmin divarifutsalia tai ulkodivarifutista pelanneista voi tietää), ja jos kokevat olevansa noin parempaa puoliskoa, ottaa asia treenien jälkeen puheeksi (mieluiten joukkueissa pelaavan kanssa).

Hinta

Muutaman kymppiä vuodessa on ollut Kilon hinta mille tahansa (futsaljoukkue, jalkapallojoukkue, koko talven futsaltreenivuoro); ulkotreenit ilmaisia. Lisäksi divarijoukkueiden ym. varapelaajalistoilta pääsee peleihin ilmaiseksi, samoin treenivuorojen varapelaajalistalta treeneihin. On mahdollista pelata eri seuroissa futsalia ja jalkapalloa ja vieläpä joka ikäluokkaa eri seurassa.

Pelipaikat

(vain osa; katso resultcodesta loput)

futsal/kilo_if.txt · Last modified: H:m d/m/Y by km