User Tools

Site Tools


uuden_pelaajan_ohjeet

Uuden pelaajan ohjeet

Haluat liittyä Kilo if:ään? Tai ainakin käydä joskus sen treeneissä pelailemassa maksamatta mitään? Tai pohdit asiaa? (Info in English)

Otamme käytännössä aina lisää pelaajia jalkapallo- ja futsaljoukkueisiimme.

Treeneissämme pelaaminen ei vaadi liittymistä seuraan. Kuka tahansa mukava miesten 3. - 7. divisioonan tasoinen tai edes lähellä oleva saa tulla mukaan. (Naiset, vanhat etc. OK; alaikäiset vain jos ovat suunnilleen aikuisen kokoisia. Seura ei vakuuta pelaajia tms.! Varsin kilttiä pelaamista treenit ovat tupanneet olemaan.)

Meilaa jussi.palin@gmail.com:

Kerro, haluaisitko Kilon jäseneksi vai vain käydä treeneissä vai mitä. Pyydä häntä lisäämään sinut treenilistalle (saat tietoa etenkin jalkapallotreeneistä, joskus muistakin) ja salivuorojen kutsulistoille.

Voisitko myös kuvailla hieman tasoasi (tämä koskee lähinnä niitä, jotka haluavat viralliseen joukkueeseen; treenien suhteen ei ole niin väliä), siis vaikkapa

  • minkä ikäisenä olet pelannut ja missä (aiempi seurafudiskokemus ei ole välttämätöntä, jos uskot olevasi lähellä alimpien divarien tasoa)
  • minkä divarin tasoa veikkaat olevasi
  • jotain pelipaikkatoiveista (1. mitä mieluiten, 2. mitä ei ainakaan)
  • syys-maaliskuussa kerro myös, saanko lisätä sinut kaikkien salivuorojen varamieslistoille.
    • Tällöin saat kutsuja, aina kun on tilaa. Niihin tarvitsee vastata vain kun sinua huvittaa pelata. Tällöin pelaaminen on ilmaista. (Vakiopelaajat maksavat laskun. Voit myös kysyä, onko vakiopaikkoja vielä vapaana.)
  • Lähettäisitkö myös yhteystietosi (esim. puhnro, meili ja paikkakunta). Mielellään myös sano, että niitä saa (tai ei saa) levittää Kilon jengien vetäjille yms.

Treenit

Treeneissä vain pelaamme.

Sisätreenit

Pelaamme futsalia monta kertaa viikossa ja salibandyä lauantaisin (2023-tilanne). Hauskaa ja mukavaa porukkaa. Pyydä Jussi Palinia, Mikko Savinia tms. lisäämään sinut salivuorojen kutsulistoille, niin saat usein kutsuja vuoroille, vastaat vain kun huvittaa mennä pelaamaan. Ilmaiset pelit. (Voit käynnin jälkeen kysyä maksullista vakiopaikkaa, jos haluat. Tällöin saisit käydä ilman kutsujakin. Ulkotreeneissä saa käydä ilman kutsuja.)

Seuralla on myös futsal-joukkueet (viime vuosina divareissa 2.-5.). Voit kysyä niistäkin, heti tai kokeiltuasi ensin tasoasi treeneissämme. Tosin monen mielestä treeneissämme pelaaminen on vielä kivempaa kuin divarissa.

Tarkemmin: http://deep.kapsi.fi/kiloif/dokuwiki/doku.php?id=treenit:futsal

Ulkotreenit

Maalis - lokakuussa pääsee pelaamaan ulkona yleensä pari kertaa viikossa. Vasemman palkin Harjoitukset-linkeistä löydät lisätiedot. Kannattaa liittyä myös treenilistalle. Ei tarvitse sitoutua käymään; käy silloin kun huvittaa.

Joukkueissa pääsisit pelaamaan alimpia divisioonia sekä M35- ja M40-sarjoja, tai niitä näistä, joihin tasosi, ikäsi ja aikasi riittävät. Päälle pelit treeneissämme, joissa voit käydä, vaikket olisi jäsen (ulko- ja sisä-).

Muuta

Kavereitakin saa värvätä mukaan tai treenilistalle ja sisätreenien varamieslistoille. Mitä enemmän väkeä on mukana, sitä useammat treenit viikossa voimme järjestää.

Jos haluat seuraan jäseneksi (siis virallisiin joukkueisiin): maalivahti mahtuu mukaan lähes aina, kenttäpelaajiakin otamme yleensä. Kysy.

Jos taas olet jo sopinut liittymisestäsi johonkin Kilon joukkueeseen, sovi joukkueenjohtajan kanssa pelaajasiirrosta, johon on ohjeita täällä.

Tervetuloa! Jussi

Varustevinkkejä

uuden_pelaajan_ohjeet.txt · Last modified: H:m d/m/Y by 91.155.181.77