User Tools

Site Tools


joukkueet:ehawks-talvisarja

FC Menetetyt lupaukset lopetti noin 2023.

(enimmäkseen kilolaisia) (Jaakko Soininen vetää, vaikka tämä sivu on vähän vanhentunut)

Noin 10 matsia talvessa Esport Ratiopharm Arenassa (TUP, huipputekonurmi, 20 astetta, puoli kenttää, 1+7, 2*35 min, siistimpää kuin futis ja futsal yhteensä). Noin 75 e/mies/talvi. Alimman sarjan taso noin 6. divarin tasoa (eli vaihtelee) (2015-16). “Harrastesarja”, 2*35 min, 1+7 miestä. Punamusta numeroitu paita (ota varapaitasikin mukaan).

Osa ao. tekstistä on 2013:lta, vain osa päivitetty.

Ottelut

Alustava otteluohjelma 2015-16 on tässä (ke 20.35 / to 21.05; 10+ min ennen paikalla):

Pääsiäisen jälkeen (30.3.-27.4.) on jatkopelit, joihin pääsee kaikki. Lohkojen sisällä pelataan puolivälierät→välierät→finaali/pronssiottelu. Lohkojen viimeiset pelaavat keskenään jumbofinaalin.

Pelipaidat

Peliasumme on valkoinen tai musta paita. Pidättehän molemmat paidat mukana!

Pelipaikka

Pelit siis pelataan Esport Arenan (Ratiopharm Arena, se iso sinivalkoinen kupla Tapiolan urheilupuiston keskellä) kolmannessa kerroksessa:

 1. Pääovista (länsipuoli) sisään, jolloin portaat johtavat 2. kerrokseen (vaikea välttyä),
 2. siellä etuoikealla näkyy kahviotiski, jolta kysyt sen päivän 4-numeroisen porttikoodin futaajille (“Mikä on futaajien koodi?”).
 3. Koodilla pääset sisään kahvion oikealla puolella olevista porteista (“vierailijat”-merkitty portti?).
 4. Heti porttien jälkeen vasemmalla on pyöröovet, joiden takaa portaat johtavat ylös.
 5. Ylhäällä heti vasemmalla on iso fudiskenttä, ja pelimme ovat yleensä olleet sen lähemmällä puoliskolla. Kyselemällä löydät oikean joukkueen, ellet tunnista meitä. “FC Menetetyt lupaukset” (lähinnä kilolaisia).
Ilmoittautuminen

Ilmo löytyy osoitteesta http://ehawks.nimenhuuto.com, ne jotka eivät ole jo jäseniä niin käykää ilmoittautumassa. Ilmoittautumiseen vaadittu salasana on meilissä.

 • Pelipäivänä ei saa ilmoittautua, jos 11 miestä on jo ilmoittautunut “Kyllä”.
  • Jos alle 11 miestä, pelipäivänä myös varamiehet voivat ilmoittautua.

- Ilmoittaudu ajoissa! Viimeistään ed. päivänä klo 14! (miel. aiemmin! Jos epävarma ed. päiävnä 12, kommenttiin esim. “flunssaa 70 %”, ja sitten mahd. pian lopullinen ilmo ja vahvistuskommentti)

- Jos sairastut/kuolet tuon ed. päivän klo 14 jälkeen tms., tekstaa: Jaakko Soininen 040 300 4452 (ja lisäksi korjaa ilmoittautuminen Nimenhuudossa) (etunimi.sukunimi@kolumbus.fi ei ehkä tavoita tarpeeksi nopeasti)

Pelien luovuttamiseen on lisätty sakkomaksu, jonka maksamme kollektiivisesti, jos näin käy. Eli ilmon käyttäminen, ajoissa (!) on entistä tärkeämpää – tiedämme hankkia tarpeen mukaan lisäpelaajia vielä varamieslistankin ulkopuolelta.

Pelaajat ja varamiehet

Meillä on 12+X pelaajaa ja Y ensisijaista varamiestä. Pelaajat ovat tässä viestissä To-rivillä ja varamiehet CC-rivillä.

Pelaajien ja varamiesten ero on käytännössä seuraava:

- Kaikki ilmoittautuvat ilmossa normaalisti

- Pelaajat pääsevät aina mukaan peliin, vaikka kaikki olisivat tulossa (ilm. < klo 12)

- Varamiehet pääsevät peliin mukaan, jos vakipelaajia on tulossa alle 11 pelipäivänä klo 12

- Jos pelaajia on tulossa 11 tai enemmän, varamiehet eivät voi ilmoittautua (eivätkä vakkaritkaan pelipäivänä klo 12:n jälkeen)

2016-17-säännöt

ESPORT-HARRASTEFUTIKSEN SÄÄNNÖT

 • Peliaika 2×35 min
 • Kenttä 60×48 m (maalattu keltaisilla viivoilla poikittain isolla kentällä)
 • Pelataan 7+1 (joukkueet voivat sopia yhdessä ennen ottelun alkamista mikäli haluavat pelata pienemmällä määrällä)
 • Paitsiosääntö voimassa
 • Edestakaiset vaihdot sallittuja pelikatkojen aikana
 • Esport Arena ei vakuuta pelaajia
 • Pelit alkavat pelipäivinä aina klo 21.05 [näemmä 17 (17.05?) joinain]
 • Maalivahti ei voi avata peliä ilmassa yli puolen kentän käsistä mutta voi maalipotkusta (tai jos antaa pompata kerran?).
 • Joukkueella pitää olla yhtenäinen peliasu (esim t-paita)
 • Säärisuojat pakollisia.
 • Aloituspotkusta ei voi tehdä suoraa maalia
 • Muuten noudatetaan normaaleja Suomen Palloliiton sääntöjä.
 • Voitosta kolme pistettä ja tasapelistä yksi piste. (tämä ja seuraavat rivit ovat 2015-16-sääntöjä mutta veikkaan säilyneen)
 • Pudotuspeleihin mentäessä paremmuus tasapisteiden sattuessa ratkotaan seuraavasti:

1. keskinäiset ottelut

   2. maaliero
   3. tehdyt maalit
   4. päästetyt maalit
   5. arpa
 • Jatkopelin päättyessä tasan seuraa rangaistuslaukauskisa kolmen vetäjän voimin. Mikäli tämä päättyy tasan jatketaan uusilla vetäjillä aina pari kerrallaan.
 • Erotuomarimaksut

Kaikki jalkapallosarjan joukkueet maksavat oman ottelunsa erotuomarimaksun ennen ottelun alkua erotuomarille. Harrastesarjan erotuomarimaksu on 40e eli 20e/joukkue. Erotuomari antaa molemmille joukkueille oman kuitin kyseisestä summasta! Olemme siirtyneet kyseiseen kentällä tapahtuvaan käteismaksuun Espoon Erotuomarikerhon ehdotuksesta! Näin pystymme takaamaan erotuomareiden saapumisen otteluihin! Ottelusiirrot Joukkueille lähetetään ottelut sähköpostilla, jonka jälkeen joukkueella on mahdollisuus siirtää otteluita 5 päivän ajan ilman ottelusiirtomaksua.

Sakot -Mikäli joukkue haluaa muuttaa pelipäivää virallisen otteluohjelman julkaisun jälkeen, niin joukkueelle lähetetään 50 e/ottelu (+käsittelymaksu) lasku ottelusiirrosta. -Mikäli joukkue ei saavu otteluun, niin joukkueelle lähetetään 50e (+5e käsittelymaksu) lasku luovutetusta pelistä.

2013-14-ohjeet

Pelaamme Lohko A:ssa, jossa on nämä 9 joukkuetta: Lohko A 1.Hukas CF 2.PKT 3.BrBr 4.AKP 5.FC HeIV 6.FC Menetetyt lupaukset 7.HC KJH 8.JLKT 9.HC Manalan Dynamo

Pelipäivät ovat varmistuneet vain tälle vuodelle ja ne on nyt lisätty ilmomaattiin. Ei mennyt ihan toiveiden mukaisesti (ei ma tai to -pelejä….), koitetaan saada tämä kevätkaudella onnistumaan paremmin.

Otteluohjelma ja tulospalvelu löytyy täältä: http://futis2013.loiske.net/lohko.php?lohko=162 Meillä on siis alkusarjassa 8 ottelua, josta 3 tänä vuonna ja 5 ensi vuonna (aikataulu vielä avoin – koitan nyt sanoa voimakkaasti, että ei osuisi torstaihin.)

Säännöt 2013-14

Seuraavassa +-merkatut säännöt ovat 2014-15-tietoja!

 1. + Peliaika 2×25 min
 2. Kenttä 60×48 m (maalattu keltaisilla viivoilla poikittain isolla kentällä)
 3. + Pelataan 6+1 (joukkueet voivat sopia yhdessä ennen ottelun alkamista mikäli haluavat pelata pienemmällä määrällä)
 4. Paitsiosääntö voimassa
 5. Edestakaiset vaihdot sallittuja pelikatkojen aikana
 6. Esport Arena ei vakuuta pelaajia (pelipassia ei tarvita mutta pelaat omalla vastuullasi; Kilo ei tosin vastaa sinusta myöskään ulkofutiksessa, futsalissa, salibandyssä tms.)
 7. Pelit alkavat pelipäivinä aina klo 21.05
 8. Maalipotkua ei saa potkaista suoraan ilmassa yli puolen kentän
 9. Maalivahti ei saa heittää tai potkaista käsistä suoraan ilmassa yli puolen kentän
  1. Siis anna käsistä kerran pompata maassa ja potkaise siitä pompusta. Tai potkaise niin, että osuu maahan ennen puolta kenttää.
  2. Eräs tuomari sanoi, että pomppu ei riitä, pitää olla pari sekuntia maassa. Kysy tuomarilta!
 10. Joukkueella pitää olla yhtenäinen peliasu (esim t-paita)
 11. Säärisuojia suositellaan käytettäväksi
 12. Aloituspotkusta ei voi tehdä suoraa maalia (= keskusaloitus?)

Muuten noudatetaan normaaleja Suomen Palloliiton sääntöjä.

Voitosta kolme pistettä ja tasapelistä yksi piste.

Pudotuspeleihin mentäessä paremmuus tasapisteiden sattuessa ratkotaan seuraavasti: 1. keskinäiset ottelut 2. maaliero 3. tehdyt maalit 4. päästetyt maalit 5. arpa

Jatkopelin päättyessä tasan seuraa rl-kisa kolmen vetäjän voimin. Mikäli tämä päättyy tasan jatketaan uusilla vetäjilla aina pari kerrallaan.

Maksaminen

Vakiomiehet: ?0€ (? € per ottelu); maksu tilille FI88 5723 8120 1153 89 / Jaakko Soininen viimeistään 24.11., karhukirjeet maksaa 5€ / kpl

Vakiovaramiehet: ? € per pelattu ottelu; maksakaa käteisellä tai tilille.

(Kun Nimenhuudossa olevia vakiovaramiehiäkään ei ilmoittaudu tarpeeksi, ulkopuolelta värvätään tapauskohtaisesti väkeä hintaan 0 €.)

Vakuutukset

Lisenssejä tai vakuutuksia ei tarvita. Jokainen on vastuussa omasta vakuutuksestaan, järjestäjän tai FC Menetettyjen lupausten puolesta moista ei ole järjestetty.

(Sama koskee Kilon ulkofutista, sisäfutista treenejä jne. paitsi että Palloliiton divareissa ja futsaleissa pitää olla pelipassi ja vakuutus on vapaaehtoinen alimmissa.)

Kalenteriisi automaattisesti

SYNKKAUSOHJE Google/Android-KALENTERIIN 1. lataa iCal-tiedosto tämän sivun alaosasta: http://ehawks.nimenhuuto.com/events#events_export 2. Google-kalenterissa yläoikean ratasikoni > Asetukset > Kalenterit > … > Tuo kalenteri (tarkemmin). (Synkkaa kerran päivässä? Kalenteriisi tekemäsi muutokset eivät päivity Nimenhuutoon.) 2B. Muissa kalentereissa vastaavasti.

Ilmo-2012

2012: Ilmoittautukaa pliis ajoissa (viimeistään paria päivää ennen peliä), niin tiedetään tarvittaessa pyytää vahvistuksia. Jos peruminen pitää tehdä viime hetkellä (klo 12 jälkeen pelipäivänä), niin laittakaa viestiä.

joukkueet/ehawks-talvisarja.txt · Last modified: H:m d/m/Y by km