User Tools

Site Tools


jojo:maksut

Etusivulle

Pelipassi ja jäsenmaksu

Ennen virallisia otteluita sinun on hoidettava

Ilman pelipassia ei virallisissa peleissä pääse pelaamaan. Yleensä suositus on maksaa ne maaliskuussa (futsalpelaajat jo 1.1.!!!). Vakuutus on vapaaehtoinen.

Jäsenmaksu (jalkapallo)

Pelaajan jäsenmaksu on (jalkapallo, ei futsal):

 • 2021: K1: 81 €. K2: 50 €. K3: 53 €. M35: 54 €. (Joukkueiden kustannusten ja maksajamäärien mukaan, mm. K1:n tuoreehkot pelipaidat K1:n maksun takana.) Yhdistys hyväksyi nämä 30.3.2021.
 • Kilon tilille (Holvi, 2018- ): FI93 7997 7990 1729 62
  • Vanhentunut tili: Aktia 405551-26478 eli IBAN: FI85 4055 5120 0064 78
 • Viesti: Joukkueen nimi! (ja pelaajan nimi, jos eri kuin maksajan)
  • Jos unohdit viestin (tai panit väärän viitenumeron tms.), meilaa rahastonhoitajalle (ks. etusivu).
 • Viitenumero ei ole välttämätön: K1: 1232. K2: 1245. K3: 1258. M35: 1397 (aina “jäsenmaksut”; talvivuoroille, futsaljoukkueille yms. on eri tunnukset) (muu satunnainen maksu: 1384).
  • Viitenumero riittää selkeissä tapauksissa
   • Tällöin maksa eri maksut eri tilisiirtoina (tai jätä viitenumero pois ja selitä, montako euroa on mitäkin).
   • Kilo ei joudu maksamaan mitään tilisiirroista, oli viitenumeroa tai ei.
 • Liikuntasetelit/Smartum-saldo/Sporttipassi/Eazybreak/Edenred/… tms. kelpaavat jäsenmaksuksi tai salivuoromaksuksi, jos niin sanotaan ohjeessa. Ks. Kilon liikuntaseteliohje.

Jäsenmaksu kattaa ulkokauden kulut (kentät, tuomarit, pelit, harjoitukset, pallot, paidat, liivit, jne.). Ulkoharjoitukset ovat oletusarvoisesti ilmaisia ja avoimia kaikille halukkaille (samoin osin sisäharjoitukset). Sinun ei siis tarvitse olla Kilon jäsen voidaksesi tulla harjoituksiin (= pelaamaan).

Talven sisävuoroista vakiopelaajat maksavat erikseen ja varamieslistalle ilmoittautuneet pääsevät vuorolle ilmaiseksi jos vuoroilla on tilaa. Varamieslistat ovat avoimia ei-jäsenillekin (kunhan olet edes jossain määrin samaa tasoa).

Jäsen voi myös ilmoittautua Kallelle haluavansa aktiivipostilistalle, jos haluaa tiedot vuosikokouksesta, budjetista ym. Kilo if:n yhdistysbyrokratiasta. (Lisäksi suositellaan treenilistaa ja oman joukkueen listaa.)

Jäsenmaksu (futsal)

 • Maksun suuruus: selvitä joukkueenjohtajaltasi.
 • Viitenumero: 1274 “Kilo 3F” (Kilo 3:n pyörittämä futsaljoukkue; 3. divisioona 2020).
 • Viitenumero: 1287 “Kilo IF/FS” eli “Kilo 1F” (Kilo 1:n pyörittämä futsaljoukkue; aloitti 2020, kai 6. divisioona silloin).

Edustustodistus

Jos pelasit edellisen virallisen ottelusi jossain toisessa seurassa (vaikka olisi ollut vuonna 2000), sinun pitää tehdä edustusoikeuden siirto! Siinä tapauksessa (tai jos olet epävarma), ks. uudet_pelaajat.

Futsalissa edustus on erikseen! Pelipassi pitää kai uusia 1.1. mennessä, ts. kesken futsalkauden! Muuten joudut maksamaan sakon Palloliitolle!

Pelipassi

(Huom.: sama passi kattaa futsalin, mutta futsal-peleihin 1.1. jälkeen pitää olla jo seuraavan vuoden passi! Pelkkää futsalia pelaava voi ostaa myös halvemman futsal-pelipassin.)

Päivitä näitä ohjeita, jos on parannettavaa (15.3.2017; vain osittain päivitetty 24.1.2018!):

 1. Pelipassi ostetaan täällä https://fifaconnect.org/FIN/registration/
 2. Älä luo uutta käyttäjää (jos sinulla on tunnus ennestään).
 3. Kirjaudu sisään
 4. “Omat rekisteröinnit” > “Uudista” rooli jalkapallojoukkueessa (ja futsaljoukkueessa samalla, jos sellainenkin rooli on, tai pv.).
  1. Edetessäsi päädyt ruudulle, jossa valitaan pelipassityyppi (useimmat ottavat pelkän pelipassin, 45 euroa).
  2. Valitse “Maksa nyt”!
   1. (Jos valitsit “Maksa myöhemmin” (älä!!!), lasku menee kai seuran tunnarille. Kalle, Jarno tms. voi sitten meilata sen sinulle (muistuta).)
   2. Mieluiten verkkopankissa eikä tilisiirrolla (tulee varmasti oikein ja näkyy heti).
  3. Kun olet maksanut pelipassin, muista valita “Palaa myyjän palveluun” tms., jotta maksu kirjautuisi systeemiin.

Pelipassi tulee vain kerran maksettavaksi, eli jos “uudistat” ja maksat ensin vaikka futsal-roolin, jalkapalloroolin “uudistaminen” maksaa 0.

Lisäinfoa: http://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Pitkä versio em. ohjeista

15.3.2017 Kallella toimii näin:

 1. Tästä linkistä näet tiedot (pelipassi 45 euroa, jos s. -1997; nuoremmille pakollinen vakuutus!): https://www.palloliitto.fi/pelipaikka/kauden-2017-pelipassi-ja-vakuutukset
 2. Tuolta sivulta löytyy myös linkki Pelipaikkaan, jossa ostat passin näin:
 3. Kirjaudu sisään (ellei sinulla ole tunnusta, luo uusi?).
 4. Pääset ehkä suoraan sivulle “Käyttäjän etusivu”.
  1. Minä jouduin ensin klikkaamaan yläoikealta nimeni oikealta puoleta ratas-ikonia ja näin auenneesta valikosta “Käyttäjän etusivu”.
 5. Klikkasin isoa laatikkoa “Omat rekisteröintini”.
 6. Klikkasin “Uudista” tältä riviltä:
  1. Player (Amatööri) Jalkapallo KILO IDROTTSFÖRENING voimassa asti 2016-12-31 Passiivinen Uudista
 7. Jatka, Jatka
 8. Valitse “Maksa nyt” (ettei lasku mene seuralle). Sitten “Jatka”.
  1. (Jos valitset “Maksa myöhemmin” (älä!!!), lasku menee kai seuran tunnarille. Kalle, Jarno tms. voi sitten meilata sen sinulle (muistuta).)
 9. “Siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi.”
 10. Valitse pankkisi, niin pääset maksamaan.
  1. Mieluiten verkkopankissa eikä tilisiirrolla (tulee varmasti oikein ja näkyy heti).
 11. “Palaa myyjän palveluun” tms.
 12. “Kiitos Rekisteröinti on lähetetty hyväksyttäväksi” kertoo, että kaikki on OK.
  1. Tai viimeistään sitten, kun Kalle tms. on seuraavaksi käynyt hyväksymässä tulleet rekisteröinnit.

Ongelmia

“Virheellinen käyttäjätunnus tai salasana” / “Pahoittelut, emme löydä sinua rekisteröityneenä käyttäjänä.: Ehkä käyttäjätunnuksesi on väärin. Oikea saattaa olla koko sähköpostiosoite tai sitten jotain muuta.

Ehkä vanhentunutta

http://www.palloliitto.fi/uusimaa/jasenpalvelut/pelipassit-ja-vakuutukset/pelipassin-osto

Nykyään Pelipassi astuu voimaan heti, jos byrokratia on hoidettu oikein, mikä on myös pelaajan vastuulla! Pelaajan täytyy varmistaa Pelipassin olemassaolo.

Pelipassi on nykyään voimassa 1.1.-31.12. (ellei halua sitä, voi ostaa halvemman futsal-passin)

Vanhat Kilon pelaajat

Vaikka olisit maksanut viimeksi pelipassin toiseen Kilon joukkueeseen, se ei haittaa. Ellet ehdi maksaa paljon ennen ensimmäistä ottelua, varoita joukkueenjohtajaasi heti ja ilmoita, kun olet maksanut.

Uudet pelaajat

Jos maksoit pelipassin viimeksi johonkin toiseen seuraan (ikinä), hoida myös pelaajasiirto. Jos se maksaminen tapahtui viime (tai tänä) vuonna, joudut myös maksamaan siirtomaksun (50 euroa vuonna 2014, futsalissa 12,50 e). Siis ellet pelannut viime vuonna, ole tarkka, että maksat pelipassin nyt merkiten seuraksesi Kilon.

Pelipassisi numero ja salasana

Vanhentunutta?: Ellet löydä vanhan pelipassisi numeroa mistään, kysy osoitteesta: palloverkko kissanhäntä palloliitto piste fi. Jos olet unohtanut salasanasi eikä hetu kelpaa, noudata tämän sivun ohjeita (“salasana hukassa?”).

Lisätietoa

Muut maksut

Joukkueen sakot maksaa joukkue itse. Esimerkiksi vuonna 2011 sai 5 keltaisesta kortista/joukkue/ottelu (ei ole tullut vuosiin) varoitussakon 85 €. Kilo ei kai ole koskaan saanut tätä, mutta jos saa, ainakin Kilo 2:ssa kortinottajat maksavat sen korttiensa suhteessa (suora punainen = 2). Jos joku valehtelee maksaneensa pelipassin ja aiheuttaa siten sakon (85 €??), sama juttu, jne.

jojo/maksut.txt · Last modified: H:m d/m/Y by 47.128.109.28